pondělí 23. června 2014

Nedělní kufrování

trasa: Sázava - na Dojetřice (lesem) - Plužiny - po kolejích na zastávku Stř. Skalice - přes most k Marjánce - ke hřbitovu lesem po červené ... a domů
počet km: 14
obsazení: Yvonka, Vláďa, Radka, Viktor, Richard

Zdravé jádro (+ jeden nemocný...) opět nezklamalo a dostavilo se na start nedělního běhu. Zvolili jsme novou trasu - běhat tam, kde to známe už je prý nuda... Tempo se jako vždy přizpůsobuje nejslabšímu článku skupiny - což jsem dnes já...

Začínáme "smrťákem" nahoru lesem směrem na Dojetřice - výborný tréninkový kopec - sem se budeme určitě vracet častěji :-) Pak jsme "chtěli" do Samechova, ale cesta, kterou jsme si zvolili nás zavedla do Plužin...prodíráme se lesem, pobíháme po zahrádkách před chatičkami a ptáme se kudy tudy z lesa ven ...tak prý buď nazpět ...což se nám nechce ... a nebo po kolejích ... příští vlak prý jede až o čtvrt na jedenáct :-)

Tak vymýšlíme srandičky ... že selfie s vlakem ještě nemáme, fotíme se - Yvonka je fakt v dobré náladě - posuďte sami:
 

Pak tedy běh po pražcích - rozteč je vyloženě "blbá", ale my to využíváme k procvičení běžecké abecedy ... a posloucháme jestli "něco" nejede... Na konci kolejového úseku přichází ... no chtěl jsem napsat odměna .... v podobě kokosového mléka ... no ale nevím ...:-)

Přebíháme most přes Sázavu, kousek po asfaltu ... a pak hurá opět do lesa - do kopce - směrem ke hřbitovu ... když si krásně pobíháme lesem říkám Viktorovi - že se už vy*****e na ty předražený městský běhy a budeme už běhat jen horské - přírodní - trailové závody ... uvidíme :-)

U kapličky se holky za nás pomodlily ke všem běžeckým svatým ... dej ať náš krok je lehký, kolena nebolí, kilometry přibývají, kila (především v oblasti břicha) ubývají... No a selfie taky musí být - vlastně hlavně pro to běháme :-) ... a pak už z kopečka domů...
 

Budu se opakovat ... ale opět krásné dopoledne s kamarády, bezva běh ... super !

POZOR: Ve středu 25.6. od 20 hod je běžecká hospoda (tradičně v Taverně) - nechť přijde i kdo s námi ještě neběžel ... a chtěl by :-) Dále si připravte žákovské knížky ... pardon tréninkové deníčky - budeme vyhodnocovat :-)

Běhu zdar !

Richard

4 komentáře:

  1. ... To jsem se zas nasmála :-D nejen při čtení, ale i při tom vydařeném výběhu! Bylo to super, vždycky se moc těším kam nás nohy(předsedovi) zavedou;-) doufám, že odpočivaš a nehybeš ani palcem!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ...mám od Yvonky a lékárnice doporučené nějaké mastičky...a snažím se to držet v klidu... No příští výběh bych chtěl už doběhnout do toho Samechova :-)

      Vymazat