pondělí 4. května 2015

Zelená je dobrá

Jak vědmo,  posledního dubna jsou čarodějnice a tak byla přímo Sázavská povinnost dorazit k Hrochovi na trochu toho piva a samozřejmě hlavně hodně bigbítu os SPB. Najednou jsem vedle sebe poznal známý hlas a on to Vladimír.  Diskuze byla rychlá artikukace přiměřená ale bylo zcela zjevně domluveno,  že v neděli se jde běhat. 
    Na desátou jsme sebehli na náměstí s jasným cílem,  dneska jediný dokopec bude domů.  Byli jsme po dvou dnech bajkovani trochu unavení ale o tom jinde.  Spoza rohu,  asi kulturního domu,  co já vím po třech letech v Sázavě :)  se na nás vyhrnula tlupa 4 postav.  Vladimírovi byli komplet i s dorostem Bárou a  Denisem,  kterého si od Hrocha taky vybavuji.  Trochu jsme měli strach co budou chtít běžet.  Ale následující shodu bych od 6 lidí téměř nečekal.  Asfalt,  k zastávce,  max k lomu nebo ani to ne.  Všichni jsme byli K. O. 
    Pomalu jsme tedy vyrazili,  prohodili pouze pár slov o tom kdo kde jezdil na kole takže drby veškeré žádné.  Vzpomněli jsme na Richarda,  držíme mu všechny palce a že jich teď bylo :) U zastávky jsme udělali pár důkazů a otočili to domů.  Loučili jsme se postupně a doma u vrátek na nás píplo peknych pomalých 10km.
   Jo a proč ta zelená když jsou všichni do červena ?  Já už jsem nasadil letní(jarní ) rozuměj zelený model a celou cestu jsme se rozplývali jak se nám to v Posázaví krásně zelená :) nechápu proč většina zvolila tu divnou barvu :) 

VikThor

3 komentáře:

  1. To bude fuška vás (všechny) zase dohnat :-) Jen tak dál !
    R.

    OdpovědětVymazat