úterý 3. února 2015

Yvonin zápisek z nočního běhu

účastníci: Yvona, Vladimír, Radka, Pavla, Roman
počet km:  7
trasa: Sázava, kopec u Mrázů, pod Nechybou,Budín a zpět

"Čím jste starší, tím jste ....." namítly naše děti,když jsme jim oznámili s radostí v očích, že jdeme běhat večer. "Doufáme,že aspoň po městě," zněl jejich dovětek. Nemá cenu jim nic povídat ani vysvětlovat,t o pochopí jen správný běhoun a správná běhna - a to my jsme!

Setkání proběhlo tradičně, u hodin na náměstí. Sestava jsme byly parádní - okouzlující a osvětlující, tak takhle se ještě neznáme. Blikátka,čelovky, reflexní pásečky a vestičky - no hotové Las Vegas.

Vyběhli jme směrem ke starému jezu, přes most a sympatickým kopečkem šupky dupky jsme se elegantně ocitli na rovince pod Nechybou a pak z kopečka směrem na Budín, kde byl malý odpočinek a pak stejnou cestou směrem domů. Kolektiv sršel energií a humorem, prostě jako vždy.

Jelikož předseda měl absenci a jeho výmluva, na bolavou nožičku a odpočinek, nám byla podezřelá, tak jsme se jali jeho alibi pořádně vyšetřit a v duchu hesla "důvěřuj,ale prověřuj",jsme se zaběhli až k jeho domu. Značně překvapen nás přivítal, pochválil a pořídil nezbytné foto do archivu:


Tak zase jsme bohatší o jeden nevšední zážitek, sice jsme vyplašili srnku, určitě i několik řidičů, výrazy spoluobčanů hovořily jasně, ale z nás prýštily endorfiny na všechny světové strany.

S heslem" I romantik může být lehký atletik" se loučí Yvona


1 komentář:

  1. ... Já my hezký svítíme :-) takže kdo raději běhá pod rouškou tmy... Ať se přidá, takhle skotačíme několikrát týdně :-)

    OdpovědětVymazat